Hírek a világomból
Archívum - 2016. november

Ezt is megéltem. Betöltöttem a 25-öt :D

2016.11.30. 19:21, Kishi

Sziasztok. Történt az a javításokkal, hogy Microsoft Wordbe helyeztem azokat, amik már kész vannak - vagyis készítettem a könyv formátumot, s azokat, persze a negyedét, ami még a történetből hátra van. És, megnyitottam egy másik ilyen formátumú fájlt. Fogalmam sincs, hogy csináltam, de kijelöltem, kitöröltem és lementettem, majd bezártam. Nem azzal, hanem a másikkal akartam. És amikro megnyitottam, láttam, hogy egy oldalt jelenít meg. Ott álltam fel a székből, de nem mondtam a magamét. Az a szerencse, hogy az oldalon megvannak, s csak két megírt, feltöltésre várt fejezetek veszett el, azokkal, amik még javításra vártak. Nem semmi, igaz? Na de megvan, s írom újra azt a kettőt. Ha kész van, azonnal feltöltöm.

És még valami, ami szerintem nem olyan nagy titok: ma töltöttem be a 25. életévemet. Igen, hihetetlen számomra, de igaz. Néha kívánom, hogy bár visszamehetnék jó tizenöt évet az életemben. Akkor is biztos újra belefognék az írásba :D

Frisst most nem hoztam, mindössze a legfontosabbak közül szóltam, megint nem lesz friss a fent leírt hibám miatt. Amint tudok, töltök újabb fejezeteket.

Címkék: születésnap

1 friss és Kikerültem a Portál Ajánlóba

2016.11.27. 14:56, Kishi

Sziasztok. Szerencsésen túléltem a tegnapi napot. Hosszú volt, a nyolc órás túlórának úgy indultam neki, hogy abból tizenkettő lett. Hosszú, nagyon hosszú volt, azt hittem, sose fog eltelni, de a kedvenc zenéim ébren tartottak, s húgom is dolgozott velem együtt, ő tartotta bennem a lelket. Az utolsó friss óta történt ez-az. Többek között végre sikerült végigjátszanom a Rise of the Tomb Raidert, ennek hála nem haladok az írással. A Prototype a másik, aminek két részét még szeretném végigjátszani - az egynek hamarosan a végére érek, bár október 8-a óta játszom :D Ami késik, nem múlik.
 
Ma felnéztem az email címemre, s a G-portáltól kaptam egy üzenetet, miszerint kikerültem a Portál Ajánlóba :D
 
Na és akkor hoztam újabb frisseket.
 
* frissült az Aktuális feltöltés menüpont
* A vámpír csókja 40. fejezet
* A vámpír csókja Fejezetek címe
* elérhetővé vált A vámpír csókja fejezetein belül a Hozzászólások. Írjátok meg bátran, főleg kulturáltan véleményeiteket.
* és ismét történt egy design változás.
* az Üdvözlő szöveg a fejlécre került.
* bal oldalról töröltem a Szerkesztő modult.

Visszatértem - Frissitésekkel természetesen

2016.11.24. 20:19, Kishi
Sziasztok. Egy hét telt el az utolsó frissítés óta - a csudába!  A legutóbbi bejegyzésben leírtam, elfogyott a javítani való, így pár napra elmarad a frissítés. Nem gondoltam, hogy egy hétig nem lesz. Azután írtam, javítottam és bővítettem is fejezetet. Szombaton, ahogy írtam, nővéremmel Kecskeméten (tiszakécskei vagyok, aki még esetleg nem tudja) moziztunk, a Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-off filmet néztük meg 3D-ben - egy igazi élmény volt, először néztem moziban 3D-ben filmet. Maga a film is fantasztikus volt, jót nevettem rajta. Aki látta, tudja, miről beszélek. Nemcsak mert Harry Potteres film, amiket imádok fantasy stílusa miatt, s mert egyik kedvenc színészem, az ír Colin Farrell is szerepel benne . Na de az igazat bevallva, utána és vasárnap, főleg vasárnap, az nap nagy részben nem írtam, kicsit pihentettem magam abban. Folytattam a Rise of the Tomb Raidert, s még mindig nem értem a végére. Hosszabb, mint az előző, s sokkal jobb. Imádom ezt és az előzőt, de a régebbiek között szintén akad emlékezetesebb rész. S nem azért, mert nem akrom annyira játszani, csak mert a munka hosszabb ideig tart nekem, lassan telik, a szabadidő egyetlen csettintés, s eltelt. Be kell osztanom, mikor mit szeretnék csinálni. Játszani szerintem innentől csak hétvégenként fogok tudni, de lehet, hagyom az évvégi szabadságomra 
 
Ez a délelőttős hét unalmasan, s hihetetlenül lassan akar eltelni. Holnap ugyan már péntek, de szombaton, délután ráadásul mennem kell dolgozni.
 
Na de az elmaradt friss miatt, aki várta a következő fejezetet, kárpótlásként a fejezet mellé extrákat is hoztam.
 
A frissek
* frissült az Aktuális feltöltés menüpont
* A vámpír csókja 39. fejezet
* A vámpír csókja Fejezetek címe
* A vámpír csókja Extrái --> Csillagjegyek (ez még frissülhet) 
* A vámpír csókja Extrái --> Kapcsolatok (ez még frissülhet)
* A vámpír csókja Extrái --> A könyvben szereplő zeneszámok + dalszövegek (eredeti, magyar)
 
Címkék: friss fejezetek

Na szép.... Elfogyott az anyagom

2016.11.17. 11:32, Kishi

Sziasztok. Pár nap friss elmarad a fejezetek miatt, mert elfogyott a javítani való :( Igyekszek minél hamarabb javítani, s írni, mert ameddig feltöltöttem, meg lett írva teljesben, csak most bővítettem vagy töröltem sorokat. Most írom tovább azokat, amiknek korábban csak leírtam a fejezet tartalmát. Türelmeteket kérem. Addig olvassátok vissza az eddigieket
 
UPDATE: Ma nem tudtam megírni egyet, holnap Kecskeméten leszek mozizni - nővéremmel nézzük meg a Legendás állatok és megfigyelésük című filmet. Ha onnan hazaérek, írok fejezetet, s teszem fel. Vasárnap pedig fogalmam sincs még, mi lesz. Jövő héten délelőttős leszek. 
Címkék: elmaradás

1 fejezet friss

2016.11.16. 10:48, Kishi

Sziasztok. Véget ért a G-Portál Histórián az Őszi történetíró verseny, s ma néztem emailben az eredményhírdetés értesítőt. Sajnos nem kerültem ki győztesként, de nem keseredtem el. Sejtettem, hogy nem fogok nyerni. Ennek ellenére elhoztam a követkető frisseket.

 
A mai friss: 
* frisstült az Aktuális feltöltés
* A vámpír csókja 38. fejezete
* A vámpír csókja Fejezetek címe
 
És még valami. Az oldal a mai napon elérte a 3000 összlátogatottságot. :D Köszönöm szépen nektek. Az eddigi legtöbb napi látogatottság száma 66.
Címkék: friss fejezetek

Friss adag: 1 fejezet, 2 Extra

2016.11.15. 07:59, Kishi

Sziasztok. Tegnap megnéztem, milyen értékeléseket adtatok le a könyvemmel kapcsolatban.  Egy-egy 5-ös és 3-as, s tíz 1-es. :( Az a tíz ember, aki azt nyomta, besarazta a napomat és a kedvemet, de nem fogok semmi sértegetőt írni. Tudom, hogy még nem az igazi, de ha szépítek rajta, remélem, jobb lesz. Ennyitől nem fog senki eltántorítani az írástól.
 
Hoztam frissítést nektek ismét. Ezúttal bővebben: 
* frissült az Aktuális feltöltés menüpont
* A vámpír csókja 37. fejezete
* A vámpír csókja Fejezetek címe frissült
* A vámpír csókja Extrái --> Érdekességek (ez még frissülhet)
* A vámpír csókja Egyéb --> A könyvben szereplő videojátékok listája (ez még frissülhet)
* Ne fogjátok vissza magatokat, de azért a legkulturáltabban írjátok meg kritikáitokat nyugodtan a könyvemről. A negatív kritikából tanul az ember, azt mondják.

 

Friss adag: 1 fejezet, 4 Szereplő adatlap

2016.11.14. 08:54, Kishi

Sziasztok. Eltelt a hétvége :( Alig várom a hosszú téli szünetet, amit az év utolsó napjai közzé terveztem be. :) Akkor is szeretném írni a könyveimet, fejlesztgetni valami újjal az oldalt, de még számomra is kérdéses, hogy mivel lehetne. És lehet, játszok valamivel, ahogy tavaly is tettem. Már a hónap közepe van, hamarosan a születésnapom. Ráadásul megint délutános hetem van, így délelőtt próbálom a frisseket feltenni. Ismét jön az agyf*sz a munkahelyemen. Jó lenne minél előbb váltani azt is.
 
Na de hagyjuk a mellébeszélést. Itt a mai friss:
* az Aktuális feltöltés
* A vámpír csókja 36. fejezete
* A vámpír csókja Fejezet címei
* A vámpír csókja Szereplői között az elmaradtak, akiket terveztem egy fejezettel együtt feltölteni. Többet is tettem, nézzétek meg. A mellékszereplők között keressétek.
Címkék: friss fejezetek

1 fejezet friss

2016.11.13. 19:34, Kishi

Sziasztok. Újabb fejezet hoztam. Plusz tegnap elmaradt, de ma frissitettem az Aktuális feltöltést, a Fejezetek címét. S hoztam a mellékszereplőkről is infókat. Azokat a Szereplők menüpontban megtekinthetitek. Az elmaradásért nem fogok magyarázkodni, aminek azért örültök is. :)
 
Mai friss:
* Aktuális feltöltés
* A vámpír csókja 35. fejezete
* A vámpír csókja Fejezetek címe
Címkék: friss fejezetek

Újra csak egy fejezet

2016.11.12. 17:07, Kishi

Sziasztok. Megint csak egy fejezetet hoztam. Jó olvasást hozzá.

Címkék: friss fejezet

Friss: 1 fejezet

2016.11.11. 17:23, Kishi

Sziasztok. Ahogy tegnap írtam, minden nap egy fejezetet elhozok egy szereplő adatlappal, vagy extrával. Ma csak egy fejezetet hoztam mégis. Remélem, nincs harag, feleslegesen nem fogok ígérgetni semmit. Kellemes olvasást.Itt olvashatjátok.

Címkék: friss fejezet

Változás + Frissités

2016.11.10. 19:38, Kishi

Sziasztok. Sajnálom, ha annyit kések a frissekkel, higgyétek el, nem szándékosan nem frissítek olyan gyorsan, mint szeretnék. Már korábban is írtam, vannak gondok, de azt nem részletezem. Abban benne van az, hogy nem rég két videojátékkal is elkezdtem játszani, amiket nagyon szerettem volna már végigjátszani. Abból az egyik idén jelent meg, ez a Rise of the Tomb Raider, a másikkal már öt éve is játszhattam volna, ez pedig a Prototype. Szeretném mindenkép végigjátszani őket.
 
Na de, arra gondoltam ezzel kapcsolatban, áttérek arra, hogy előre javítok, megírok fejezeteket, s minden nap egyet egy szereplő adatlappal s egyébbel feltöltök.
 
Így a mai friss:
 
* frissült az Aktuális feltöltés.
* A vámpír csókja 32. fejezete felkerült.
* A vámpír csókja Fejezetek címe frissült.
* A vámpír csókja Szereplői listáján felkerült Jenna Whitman
* egy kis design változás.

Új design

2016.11.02. 19:47, Kishi

Sziasztok. Olyan fantasztikusan, és ezt negatív értelemben értem, telnek mostanában a napjaim, hogy Panaszkönyvet írhatnék a munkahelyi bajokról és vinném a nagy főnöknek. Kár volt ezután a négy napos szünet után visszamenni dolgozni, délelőttbe ráadásul. Túlontúl elegem van már az egészből. Múlt héten én le lettem leb*szva, hol ott nem csináltam semmit - így szokott ez lenni természetesen. Ma pedig megpróbált jót pofizni ugyanaz a személy, de én elküldtem a fenébe. Lassan fog még ez a két nap eltelni, hacsak nem hívnak be szombaton túl órázni, bár szerintem biztos nem lesz abból semmi.
 
Sebaj. Eltelt a Halloween, a Mindszent, ma van halottak napja. Az ősz közepén, lassan a tél elején vagyunk. Itt a november :) Az évszaknak megfelelően most csak egy design és a fejléc alatti menü kinézet változás történt. Javítom és írom a fejezeteket, a karakterek adatlapját és az extrákat. Egyenlőre ennyi.

Emlékezzünk szereteinkre

2016.11.01. 08:13, Kishi

Annál nagyobb fájdalom nem is lehetne az embernek, mint amikor elveszti azokat, akiket szeretett. Testvért, gyermeket, szülőt, rokont. Ez a nap még számomra is szomorú, s az év összes napja közül a legfájdalmasabb. Sajnos nem vagyunk örök életűek. Megszületünk, felnővünk, megerősödünk, aztán gyengék leszünk, megöregszünk, végül eltávozunk ebből a világból. Emlékezzünk szereteinkre.

Ha nincs is szalaggal átkötve, az élet attól még ajándékSzőcs Henriette

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)