Hírek a világomból

Új design

2016.11.02. 19:47, Kishi

Sziasztok. Olyan fantasztikusan, és ezt negatív értelemben értem, telnek mostanában a napjaim, hogy Panaszkönyvet írhatnék a munkahelyi bajokról és vinném a nagy főnöknek. Kár volt ezután a négy napos szünet után visszamenni dolgozni, délelőttbe ráadásul. Túlontúl elegem van már az egészből. Múlt héten én le lettem leb*szva, hol ott nem csináltam semmit - így szokott ez lenni természetesen. Ma pedig megpróbált jót pofizni ugyanaz a személy, de én elküldtem a fenébe. Lassan fog még ez a két nap eltelni, hacsak nem hívnak be szombaton túl órázni, bár szerintem biztos nem lesz abból semmi.
 
Sebaj. Eltelt a Halloween, a Mindszent, ma van halottak napja. Az ősz közepén, lassan a tél elején vagyunk. Itt a november :) Az évszaknak megfelelően most csak egy design és a fejléc alatti menü kinézet változás történt. Javítom és írom a fejezeteket, a karakterek adatlapját és az extrákat. Egyenlőre ennyi.

Emlékezzünk szereteinkre

2016.11.01. 08:13, Kishi

Annál nagyobb fájdalom nem is lehetne az embernek, mint amikor elveszti azokat, akiket szeretett. Testvért, gyermeket, szülőt, rokont. Ez a nap még számomra is szomorú, s az év összes napja közül a legfájdalmasabb. Sajnos nem vagyunk örök életűek. Megszületünk, felnővünk, megerősödünk, aztán gyengék leszünk, megöregszünk, végül eltávozunk ebből a világból. Emlékezzünk szereteinkre.

Ha nincs is szalaggal átkötve, az élet attól még ajándékSzőcs Henriette

Itt a Halloween!

2016.10.31. 07:38, Kishi

Csokit vagy csalunk! Szokták ezt mondtani a Halloweenkor beöltözött kisgyerekek, amikor édességekért mennek a szomszédokba. Ugyanis elérkezett a Halloween, holnap azonban, mint minden évben, az év legszomorúbb napja következik, bár szinte mindenki napról-napra szomorú elvesztett szeretei miatt.

Újabb fejezetek + 1 karakter adatlap

2016.10.30. 19:29, Kishi

Sziasztok. Ismét eltelt egy hét, megint csak úgy, hogy okoskodtak és csinálták a cirkuszt odabent - meglepne, ha az éjszakás hetemen kívül a többiben lenne egyszer egy olyan, amikor nincs. A jővő héten három napot kell csak délelőttben végigszenvedni, ugyanis szombat óta négy napos szünet van :D S kár, hogy ez gyorsan el fog telni. Kihasználom az időt, hogy több fejezetet javítok, valamint töltögetek fel Karakter adatlapokat.
 
Ráadásul egyébként elkezdtem játszani egy videojátékkal, amivel már évek óta kellett volna, hogy játsszak, s csak három héttel ezelőtt került rá először, aztán tegnap és ma játszottam újra. Mindenkép szeretném végigjátszani, s annak folytatását.
 
A mai friss
 
* Aktuális menüpont
* A vámpír csókja 29-től 31. fejezetig felkerültek
* A vámpír csókja Fejezetek címe frissült
* A vámpír csókja Szereplői között felkerült Amanda Reedland adatlapja.
 
S még valami. A mai napon jelentkeztem a G-Portal Histórián egy Őszi történetíró versenyre.

Új fejezetek, 1 szereplő adatlap

2016.10.23. 15:43, Kishi
Bocsánat a késésért

Sziasztok. Ez a hét is eltelt, ahogy az október hamarosan. Na de jövő héten délutános vagyok ismét, aztán a november elseje miatt hosszú hétvége következik :D. A gond az, hogy semmit nem haladtam a könyvírással. :( Ráadásul belekezdtem a másik oldalam szerkesztésébe, mert igazság szerint azzal is haladni kellene már. Ennek ellenére ez a hetem is átlagosan telt, nyugalommal és gondokkal, mint mindig.
 
Igyekszem minél hamarabb tölteni a további fejezeteket, de ahogy észrevettem, az utóbbi feltöltések között másfél vagy egy hét telt el. Közben a szereplők adatait is szeretném feltölteni. S amint írtam, a másik oldalt is megint szerkesztem, hol ott megfogadtam, addig nem nyúlok az egyikhez, míg a másik nincs kész - és az a baj, hogy ezt is csak mondom, mint minden mást. 
 
Na de a mai frissítések
 
* Aktuális menüpont.
* A vámpír csókja 27. és 28. fejezetei felkerültek. Itt olvasható.
* A vámpír csókja Szereplői frissült, s felkerült Alex Keller adatlapja.
* Frissült a Fejezetek címe.
 

FRISSITVE: Ujuj, ilyet még egyszer nem csinálok.

2016.10.17. 15:48, Kishi

Sziasztok. Fantasztikus, történt ugyan is, hogy tegnap le akartam tölteni egy képszerkesztő programot, amivel meg lehet azt csinálni, hogy képre fejlécet linkelni. Korábban csináltam ilyet, sikerült. De ezt regisztrálni kell, keygen, authorizen code meg minden. Letöltöttem egy keygent, de jött vele együtt minden vírus. Az óta sértő és idegesítő felugró ablakok jelennek meg a tálcán. Ráadásul mindezt Rendszergazdaként se engedi törölni. Mondom, mi ez már!? Egy részét sikerült orvosolnom, amit tudtam, töröltem a gépről. Unokatesóm segítségével a mai napon újratelepítjük a gépemet, s amint meglesz minden újra, amire szükségem van, szerkesztem tovább az oldalt, és ahogy időm is engedi, töltöm fel a könyv további fejezeteit és az ahhoz kapcsolódó adatokat - bár éjszakás leszek a héten, szóval ne várjátok egyik napról a másikra, hogy lesz újdonság. Ja, azt meg se említettem, hogy ma reggel, amikor bekapcsoltam a gépemet, megnyitottam a Total Commandert, látom, nem magyarul, hanem angolul van. És amilyen betűtípust beállítottam neki, alapértelmezettre állt vissza. Nem semmi. Legyetek jók.

UPDATE: Probléma megoldva. :)

Itt a Halloween mindjárt! Új desing, modulok és frissitések

2016.10.17. 01:39, Kishi
Ezuttal fejezetek nélkül

Sziasztok. Eltelt a hétvége, az egész vasárnapomat arra áldoztam, hogy minél szép desinget készítsek az oldalnak. Bővítettem, töltöttem fel infókat, de a könyvet ezen a hétvégén nem írtam. Mivel hamarosan itt a Halloween, s már az ősz közepén vagyunk, ehhez hasonló desinget készítettem. Az adott löketett, hogy hallgattam közben Nightwish-t és Sireniát. :)

Itt vannak a frissek:

* új design (fejléc és az oldal).
* visszatettem egy Üdvözlőt (bal oldalon).
* került fel rólam táblázatos menü (bal oldalon).
* az Oldal infót kivettem alulról.
* változott az aktuális menüpont.
* kerültek fel elit cserék, kérhettek cserét.
* egyes menüpontokban függőleges menü ccs kódot használtam szép menü kialakítására. Mindegyik kattintható, de van, amelyik nem arra van még linkelve, ahova kell vezessen. Ezzel a gond, hogyha a hivatkozást kitörlöm, nem úgy néz ki, ahogy kellene.

A vámpír csókjával kapcsolatban:

* fejezeteket nem, de az adatlapját elkészítettem A vámpír csókjának.
* elérhető az Adatlap, a Szereplők (adatok semmi nincs feltöltve, de nem teljes még)
* a Fejezetek és címlistája szintén
* Kritikát írhatok
* az Extrák és Egyéb menü pontot vegyétek Nem elérhetőnek

Más:

* fejléc alatt menüpontok
* a Menüben a Kategóriák felsorolva, de üresek
* rólam is elkészült egy szép menü, de üres
* Indítottam új szavazást, melyben megszavazhatjátok az új desinget.

Nagyjából ennyi. Amint lesz időm, teszek fel több infót a könyvről és írom azt is tovább. Kellemes időtöltést. És még valami. 2100 látogatót :)

Címkék: halloween desing

Most csak pár fejezet

2016.10.11. 18:49, Kishi

Sziasztok. Hogy tetszik a könyvem? Szeretitek? Hoztam újabb, de most kevesebb fejezetet. A továbbiakat írom és javítom.
 
Valamint, mivel már októberben járunk, őszies az idő, esik az eső, így a designet is megpróbáltam olyanra megcsinálni. Valamint, ahogy a Kívánságlistámon is feltűntettem, szerettem volna, s ez a hétvégén megtörtént, de megnéztem A rajtaütés duólógiát, ami egy indonéz akció-thriller. Először a második részébe lestem bele, mert abban szerepel egy kedvenc japán színészem - Macuda Rjúhei (Rhuyei Matsuda, Tabu, Rémálmok nyomozója, hogy néhányat kiemeljek). Aztán döntöttem el, hogy egy hétvégémet rászánom, s az egymást követő napokban nézem meg a filmeket. Ez megtörtént. Hosszas kritikát nem fogok írni róla, mert filmkritikákat nem akarok az oldalra tenni. Röviden annyit mondok, hogy aki imádja a harcművészetes, véres és erőszakos akció-thrillereket (mert ez egyike azoknak a filmeknek), ajánlom azoknak, akik még nem látták volna. Ez volt életem első indonéz filmjei, amiket láttam, de fantasztikus volt. 2018-ra vagy 2019-re tervezik bemutatni a harmadik részt.
 
A fejezetek itt olvashatók.

További A vámpír csókja fejezetek, modulbővítés

2016.10.05. 08:47, Kishi
 
Sziasztok. Másfél hét telt el az utolsó bejegyzés és frissítés óta. Remélem, vártátok az újabb fejezeteket, mert nyolcat hoztam. Múlt héten délelőttben dolgoztam, most délutánba, amiket utálok, bár előbbiben az a jó, hogy szabad a délutánom. Semmi nagy akármi nem történt, de számomra az egyik rossz, ami történhetett, bár hiába mondom azt, hogy nem érdekel: két kollegámnak, akik tavaly május óta egy pár, pár napja született meg a kisbabájuk. Csak az a gond, hogy a sráccal szerettem volna összejönni, a lánynak akkor volt párja, de megcsalta azzal, akivel én akartam összejönni. Ráadásul drukkolt, hogy ez utóbbi sikerüljön. Akit megcsalt srácot, kórházba került idegösszeomlás miatt. A srácot megsajnáltam, de a barátnő ennyire rohadék volt. Nem érdekelte, hogy a srác meghal-e vagy öngyilkos lesz. És azt se, hogy nekem drukkolt. És még utána próbált jó pofizni meg nyalizni. Én elküldtem a francba. Egy jó nagy öklös ütést megérdemelt volna. Na de ez egy hosszú történet, ebből talán még regényt is írhatnék.
 
Na de ahogy fentebb leírtam, nyolc fejezetet töltöttem fel ezúttal. Kész a szobám, a munkahelyváltást lehet, jövőre hagyom csak, ki tudja. Emellett a másik, videojátékkal foglalkozó weboldalamat (itt megtekinthető) is most már szeretném tovább fejleszteni, ami 2013 május 1. óta aktív - azon szeptember végére meglett az 5000 látogató ráadásul, ami a mostanában ért sok baj mellett bearanyozta az életemet :) 
 
Tegnap kicsit változott modul bővítés vagy törlés terén az oldal. A jelenleg feltöltés alatt álló A vámpír csókja regényemnek adatokat, s némi szereplő leírásokat - persze az eddig megjelentekről - teszek fel. Igyekszek nem spoilerezni előre.
 
Itt vannak az újabb fejezetek. Kritikát itt írhatok. Cserét itt kérhetek. Ha van kérdésed felém a könyvvel kapcsolatban, itt megírhatod.

Frissítve: A vámpír csókja fejezetek

2016.09.24. 08:09, Kishi
Újabb fejezetek kerültek fel

Sziasztok. Hogy telt a hetetek? Nekem manapság nem telik valami jól. A lényeg, hogy két hónap után végre elkészült a szobám átalakítása, s tervben van munkahelyváltás. Az utóbbi hónapokban és napokban nem tudtam haladni se a könyvírással, se az oldal fejlesztésével, amit januárban frissítettem utoljára, de nem én vagyok így ezzel. Ráadásul van egy másik, három éve működő oldalam, ami egy videojáték sorozattal foglalkozik. Aki hasonló cipőben jár, mint én, az tudja, két oldalt fenntartani, mellé könyvet írni és még dolgozzál, s szánjon időt ezekre... Nem könnyű. Főleg úgy, hogyha a szüleiddel és a testvéreiddel élsz együtt.
 
Na de rátérek a cikk tárgyára. A szobaújítás közben, ahogy időm engedte, javítottam a könyvet. Előre láthatóan hatvan fejezetes lehet, de félig lett megírva - aztán következett a felújítás és más egyéb, ami nem engedett időt szakítani rá. Javítom a helyesírási hibákat, bővítem, vagy rövidítek egy fejezetet. Tervezem feltenni egy könyvem adatait és szereplőinek bővebb leírását. És természetes szépíteni és fejleszteni az oldalt.
 
Íme tehát a következő négy fejezet, tíztől-tizenötig. Továbbra is szétbontva rakom fel a fejezeteket, mert mint korábban írtam, jártam úgy, hogy egy hosszabbra sikeredett fejezetnek a végét nem jelenítette meg az oldal. Ezzel csak biztosra megyek, hogy egy fejezet felkerüljön.
 
Kritikát itt írhatok. Cserét itt kérhetek. Ha van kérdésed felém a könyvvel kapcsolatban, itt megírhatod.

Aktívan újra

2016.09.11. 22:06, Kishi
:)

Sziasztok. Beköszöntött az ősz, így az oldal ugyan ebben az évszakban díszeleg. Sikerült végre feltöltenem írás alatt lévő könyveim egyikét kilenc fejezetig. Azelőtt is megtörtént, de most nem kezdem elmesélni, miért húzodott el mostanáig, mert el leszek küldve melegebb éghajlatra. Nem is untatok senkit, röviden annyit erről, hogy hirtelen egyszerre jött minden - munkahelyi gond, stressz. Lényeg az, hogy írom, javítom és töltöm fel a könyvemet (A vámpír csókját).

Azt nem tervezem, hogy blogként is vezetni fogom az oldalt, mert a könyveimet szeretném bemutatni, nem az életemet. Szót azonban említek majd arról, miket várok (film, videojáték, zenei album). Rólam is hamarosan kerül fel adat. Vaalamint ha olvasók egy jó könyvet, megosztom veletek, de ti is ajánlhatók. 

Jó olvasást kívánok mindenkinek. . A könyv itt olvasható. Kritkát itt írhatok. Cserét itt kérhetek.

VÁLTOZÁS

2016.01.27. 08:30, Kishi

Megváltozott az oldal kinézete, tartalma és fejléce. A jelenleg feltöltés alatt álló könyvemet javítom és írom. Amint lehet, töltöm fel a többi fejezetet, csak a munka is közbe szól. Facebook-ra töltöttem fel újabb kedvenc együttesem zenéjét. Valamint változott a profil- és borítókép. További kellemes olvasát kívánok :)

Üdvözöllek!!!

2016.01.17. 20:57, Kishi
 
Üdvözöllek erre tévedt kíváncsiskodó. Ezen az oldalon, ahol jársz, az én könyveimet vagy más írásaimat találhatód és olvashatód. Remélem, szánsz egy kis időt és elolvasod.
 
Ezeket az írásokat könyves boltokban nem találod meg, de szeretném kiadni mindenkép. Minden műfajban bár nem, de írok, hogy megismertessem veletek, milyen műfajban mozgok könyvírás közben.
 
Itt megtudhatsz rólam némi információt. Ha tetszenek a könyveim, írj róla kritikát. Ha tetszik, amit írok és az oldal is, lájkold a facebook-os oldalamat. Facebook-on osztogatni fogok meg néha könyves képeket vagy kedvenc zenéimet. A zenékkel azt mutatom meg nektek, milyen műfajok és azok dalszövegei inspiráltak - részben az egyik. Ha beszélgetni szeretnél velem, írj a kishi@citromail.hu-ra.
 
Most csak egy könyvem van feltöltés alatt. Aztán következik a többi egyszer csak. A könyvet itt olvashatjátok.
 
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)