Kishi világa ~ Olvasás közben az lehetsz, aki csak akarsz.
AKTUÁLIS
.
A vámpír csókja
* Státusz: Feltöltés alatt
* Kezdés: 2016. 09. 11.
* Utolsó frissités: 2016. 12. 31.
* Befejezés: 2017 eleje (terv)
* Fejezetek: 46 (feltöltve)
* Hátravan: 8 fejezet (?)
* Korhatár: 
* Műfaj: tini horror, romantikus, urban fantasy
* Téma: vámpírok, hétköznapi élet
 
Alex Keller családját lemészárolta egy vámpír, aki azzá tette, hogy esélyt adjon neki a bosszúra. Száz évvel később se sikerült megbosszúlnia szeretteit, de megismeri meggyilkolt messzasszonya reinkarnációját, akibe azonnal beleszeret. Hogyan fog végződni ez a véres harc? Sikerül megbosszúlni Alex-nek a családját, vagy száz év után követni fogja őket?
 
Teendőim

 
Az oldallal kapcsolatos
 
* Feltölteni A vámpír csókja maradék fejezeteit.
* Feltölteni A vámpír csókja extráit, szereplői adatokat.
* Könyvajánlókat megosztani.
* Könyvkritikákat írni.
* Feltölteni a közel jövőben a többi könyvemet.
* Fanficceket tölteni a közel jövőben (terv).
* Kritikát írni más íróról.
 
Személyes
 
* Saját lakásba költözni.
* Kiadni könyveimet.
* Fanficceket tölteni az oldalra.
* Fejleszteni a Devil May Cry-os oldalt. (folyamatban)
* Létrehozni egy új videojátékos portált (terv).
* Venni egy másik telefont.
* Kijutni Londonba.
* Venni egy sarokasztalt.
* Végigjátszani kimaradt játékokat. (folyamatban)
* Megnézni néhány filmet. (folyamatban)
* Saját mozimaratont tartani.
* Megnézni a James Bond filmeket.
* Fejleszteni az angol és japán nyelvtudásomat.
* Megcsináltatni a tetoválásomat. (tervezés alatt)
* Visszafesteni a hajamat vörösre.
 

 

 
TESTVÉROLDALAK

Ide azokat az oldalakat teszem ki, ami más oldalaimmal foglalkozik.

   

 
Cserék

Csere feltételek | Szabályzat

    

    

         

 

A hely korlátlan, jelentkezetek bátran. Nem határozom meg a sorrendet, csere sorrendben kerül ki mindenki.


 
Egy hónapja volt friss
 
 
 
Chat
Beszélgethettek velem. NE itt reklámoz, csak amennyiben én kértem a cserét.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Olvasók
Indulás: 2015-12-19
 
ccstéma
CSS Codes
 
Frissek
Friss bejegyzések
2017.01.27. 19:42
2017.01.09. 20:41
2017.01.08. 20:34
2016.12.31. 20:21
2016.12.30. 09:54
2016.12.24. 16:15
2016.12.19. 12:43
2016.12.09. 07:28
2016.12.02. 18:05
2016.11.30. 19:21
2016.11.27. 14:56
2016.11.24. 20:19
2016.11.17. 11:32
2016.11.16. 10:48
2016.11.15. 07:59
2016.11.14. 08:54
2016.11.13. 19:34
2016.11.12. 17:07
2016.11.11. 17:23
2016.11.10. 19:38
Friss hozzászólások
 
Szavazás I
Milyen idő közönként jössz fel az oldalra?

Minden nap
Két naponta
Hetente egyszer
Most vagyok itt először
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás II
Milyen könyveket szeretsz olvasni

Horror
Fantasy
Romantikus
Sci-fi
Orvosi krimi
Thriller
Erotikus
Dráma
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazz III
Szereted-e a könyvek mozifilmes változatát?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Alex Keller

ALEX KELLER

Születési név: Alexander Richard Keller
Születési idő: 1866. november 25.
Születési hely: London, Anglia, UK
Vámpírrá válás ideje: 1887. február 25.
Nemzetiség: angol
Bece- álnév: Alex
Csilllagjegy: Nyilas
Kor: 
- 20 (vámpírrá válásakor)
- 133 (1-17. fejezet)
- 134 (18-tól végig)
Faj: vámpír
Nem: férfi
Állapot: él
Foglalkozás: 
- herceg (egykor)
- vámpírvadász
 
Magasság: 175 cm
Súly: 68 kg
Hajszín: Fekete
Szemszín: Zöld
Vércsoport: 0
 
CSALÁD
Szülők: 
- Robert James Keller, édesapa (elhunyt)
- Julie Helene Lambert, édesanya (elhunyt)
Testvér: 
- két nevükön nem ismert lánytestvér (születtek 1869-ben és 1871-ben, meghaltak 1887 februárjában)
- nevén nem ismert fiútestvér (1863-1887)
Lakóhely: 
- London, Anglia, UK (állandó)
- Glasglow, Skócia (ideiglenes)

Alexander Richard "Alex" Keller A vámpír csókja című romantikus-horror regényem címszereplője. A történetben egy 133 éves vámpír, aki egykor herceg volt, de most bosszút akar állni azon a vámpíron, aki nem csak hogy vámpírrá tette, megölte szüleit, testvéreit és mennyasszonyát.

A szereplő megalkotása és az alapelgondolás
 
A karakter azután lett megtervezve, hogy 2003-ban láttam a Harry Potter 2-ben a fiatal Tom Riddle-t játszó Christian Coulsont. Kinézetét és alakját teljes egészében róla mintáztam. Haja ugyanolyan hosszú, csak egyenes és fekete. Ugyanolyan magas, karján a sok edzésnek hála izom.
 
Akkor a tervezéskor se neve, se családi háttere. A történettel együtt karaktere eredetileg úgy lett volna, hogy egy kriptában fekszik egy koporsóban, ahol néhány bulizós fiatal talál rá, akiket megöl. Ráadásul Aaron Bronse akkor a társa volt, akivel együtt ölik az embereket, s nem szeretett volna bele egyáltalán Amandába. Az újratervezéskor az eredetileg horror történetnek tervezett regény urban fantasy, romantikus-tinihorror lett. Megváltoztattam a karakterét. Lett neve, más lett a személyisége, s ő lett a címszereplő és a jó fiú. Alexander Richard Keller lett a neve, beceneve Alex. Az Alex-et csak úgy választottam, ahogy a Richardot, de a családnevét a 2012-es, a Kristin Kreuk és Jay Ryan főszereplésével készült A szépség és a szörnyeteg amerikai televíziós sorozat egyik címszereplője, Vincent Keller után kapta. Az Alexander védelmezőt, a Richard nagyhatalmú vezetőt jelent. 
 
Alex egyszerre rendelkezik a klasszikus és a modern vámpírok tulajdonságaival. Vannak hosszú szemfogai, de csak állatok vérét issza. Ha dühös, skarlátvörösre változik a szeme. Gyengéden érez, képes szeretni a múltjában ért tragédia ellenére. Hord egy ősi vámpírok által alkotott karkötőt, ami megvédi a napfénytől, az ezüsttől, a fokhagymától, s bátran beléphet a szentelt területekre. Mint a legtöbb vámpír, az ő hallása, szaglása és látása kiváló. Gyors, erős, képessége a telekinézis, az emlékmódosítás. Bár vámpír, mégis úgy él, mint a legtöbb ember.
 
A 19. században született, ezért királyi családban nevelkedett. Az akkor volt kötelező szokások közül semmit nem tart már be. Akkor már úgy öltözött, ahogy abban a korszakban illő volt. 2000-ben, a történet nagy részében farmernadrágban, ingben vagy pólóban, csizmát vagy cipőt és dzsekit hord. Ékszert csak a karkötőjét.
 
A szereplő ismertetése
 
Alexander Richard "Alex" Keller 1866. november 25-én született Londonban egy királyi család négy gyermeke közül másodiknak. Egy bátyja és két húga volt. Tizenhat éves korában ismerkedett meg az akkor tizennégy éves Sophie Laurens-szel, akit később eljegyzett. Bátyja nem akart a trónra lépni apjuk után, így ő lett az örökös. Később kiderült, hogy bátyja beleszeretett egy földműves férfi lányába, amit elfogadtak.
 
1887 február 25-én mennyasszonya szüleivel együtt a családjával a családi vacsorával végeztek, s amikor mindenki nyugovóra tért volna, akkor támadt a családra Aaron Bronse. Először a szülőket, majd húgaival végzett. Bátyjával az ebédlőbe siettek, ahol vérben fekvő családtagjait találta. Aaron lefejezte bátyját, őt a falnak lökte, így az alkalmat kihasználva megölte Sophie-t. Vele is végezni akart, de csak megsebezte. Azután adott neki lehetőséget, hogy bosszút álljon rajtuk, így vámpírrá változtatta. Alex húsz éves volt az átváltozásakor. Másnap reggeltől alkonyatig a háznak egy árnyékos részében volt kénytelen megvárni, míg lenyugszik a nap, mivel akkor már átváltozott, bőrét égette a nap. Az erdőbe menekült. Majdnem besötétedett, amikor egy medve megtámadta. Kis híján szétmarcangolta, de ő győzte le: kitörte a nyakát és vérét vette. Ezután csak állat vért ivott. Ekkor találta meg őt az egykor Vadászok tagja, Derek.
 
Az idők során, míg küzdött Aaron ellen, segített rengeteg embernek Európában a spanyolnátha idején, részt vett az első és második világháborúban. Bevonult a katonaságba, más országokban zajló háborúkban is segédkezett. Közben más vámpírokkal is megismerkedett, vadászta a Vadászokat, s természetesen edzett az Aaron elleni harcaira.
 
2000. június 4-e éjjelén London egyik fogadója mellett található erdőben megment egy fiatal lányt, akinek legjobb barátnőjét megölték, és őt is meg akarták, ha nem menti meg. Szeptemberben a tanév kezdetekor bemegy az iskolába tanulni, hogy megtalálja azt a lányt, akit megmentett. Nemsokára sikerül - Amanda Reedlandet, akiben ráadásul meggyilkolt mennyasszonyát látja.
 
Kapcsolatai és személyisége
 
Alex 175 cm magas, 68 kg, vékony és izmos test alkatú. Haja elől hosszú, a szeme aljáig ér, hátul kisebb lenövése van és fekete. Szemei zöld színűek, de ha dühös, skarlátvörös. Kedves és megértő. Amandával szemben legtöbbször kedves, bár benne látja elhunyt mennyasszonyát és a lányba szeret.
 
Alex tizenhat éves korában ismerkedett meg az akkor tizennégy éves Sophie Laurens-szel. Mindketten királyi családban születtek, apjuk jó barátok voltak, s ők is úgy döntöttek akkor, hogy felnőtt korukban összeházasodnak. Amikor Sophie tizennyolc éves lett, megkérte a kezét. 1887 februárjában Aaron Bronse megölte a családjával együtt Sophie-t, Alex-et átváltoztatta. Sophie után nem volt együtt senkivel, mivel csak a bosszú éltette. 
 
Mentora, Derek az átváltozása után nem sokkal talált rá, aki tanítványául fogadta, később jó barátok lettek.
 
Mielőtt megismerte volna Charlie Forbes-t, előtte az átváltozását követő években, a világháborúk idején bevonult a katonaságba, ahol szintén lelt barátokra, de ma már egy se él. Vámpírok között is akadtak barátai, de rövid időn belül megölte azokat egy Vadász.
 
Alex 1998 nyarán találkozott előszőr Charlie Forbes-szal, akit egy támadótól mentett meg. Később ugyanaz a támadó leszúrta Charlie-t, de meggyógyította, felfedve előtte kilétét. Charlie megígérte, nem mondja el senkinek, hogy vámpír, cserébe menedéket nyújtott neki. Azóta jó barátok. Valamint jó barátra lelt Samantha Morgan és Amanda Reedland húga, Cecile Reedland személyében, de Suzanne Collins-t és Matthew McWillis-t szintén nem kedvelte.
 
2000 júniusában vadászni volt, amikot a közelben lövéseket hallva egy étteremhez sietett. Ott talált két vámpírvadászt, akik a Tanács tagjai, s megtámadják Amanda Reedlandet, Jenna Whitmant  és Steve Gordont. Amanda barátaival végeztek, a lányt elüldözték az erdőig. Megmentette a lányt, a vadászokat széttépte. A lány majdnem kiköpött mása meggyilkolt szerelmének. Amandával később osztálytásak lesznek, majd elmondja neki, hogy vámpír és Aaront üldözi. Kezdetben kissé viharos és baráti a kapcsolatuk, de aztán egymásba szeretnek. Alex száztizenhat évvel idősebb Amandánál.
 
Képességei és készségei
 
Alex más vámpírokkal ellentétben állatok vérén él, vagyis vegetáriánus. Az ember vért nem bírja, míg egy kicsit sem kivánja. Ha kimegy a Napra, azonnal megég. Hord egy karkötőt, ami ez ellen megvédi, valamint a vámpírölő tárgyaktól, s bátran mehet a szentelt területekre. Kifinomult érzékszervei vannak. Gyorsan fut, képes a falon mászni. Olvas a gondolatokban, képes az emlékmódosításra. Emellett telekinézissel rendelkezik - vagyis képes a tárgyakat vagy embereket mozgatni.
 
Alex pusztakézzel harcol, de olykor használ fegyvert, ha szükségét érzi. Például ezüsttel töltött lőfegyver, karó, lándzsa.
 
Járművei
 
Alex-nek nincs saját járműve, általában Charlie Golfját vagy Amanda Fordját vezeti.
 
 
Kategóriák
 
* J. G. Anthony karakter * A vámpír csókja karakter * 2003-ban kitalált karakter * 1866-ban született karakter * Főszereplők * Természetfeletti erővel rendelkező karakterek * Természetfeletti gyorsasságal rendelkező karakterek * Élő emberről alkotott karakter * Kitalált telepaták * Teleportálni képessek * Kitalált vámpírok * Kitalált halhatatlanok * Kitalált élőholtak * Kitalált hercegek, nemes urak, királyok * Kitalált vámpírvadászok * Kitalált igazságtevők * Kitalált angolok * Horror irodalom karakter * Fantasy irodalom karakter * Romantikus irodalom karakter

 

 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!