Kishi világa ~ Olvasás közben az lehetsz, aki csak akarsz.
AKTUÁLIS
.
A vámpír csókja
* Státusz: Feltöltés alatt
* Kezdés: 2016. 09. 11.
* Utolsó frissités: 2016. 12. 31.
* Befejezés: 2017 eleje (terv)
* Fejezetek: 46 (feltöltve)
* Hátravan: 8 fejezet (?)
* Korhatár: 
* Műfaj: tini horror, romantikus, urban fantasy
* Téma: vámpírok, hétköznapi élet
 
Alex Keller családját lemészárolta egy vámpír, aki azzá tette, hogy esélyt adjon neki a bosszúra. Száz évvel később se sikerült megbosszúlnia szeretteit, de megismeri meggyilkolt messzasszonya reinkarnációját, akibe azonnal beleszeret. Hogyan fog végződni ez a véres harc? Sikerül megbosszúlni Alex-nek a családját, vagy száz év után követni fogja őket?
 
Teendőim

 
Az oldallal kapcsolatos
 
* Feltölteni A vámpír csókja maradék fejezeteit.
* Feltölteni A vámpír csókja extráit, szereplői adatokat.
* Könyvajánlókat megosztani.
* Könyvkritikákat írni.
* Feltölteni a közel jövőben a többi könyvemet.
* Fanficceket tölteni a közel jövőben (terv).
* Kritikát írni más íróról.
 
Személyes
 
* Saját lakásba költözni.
* Kiadni könyveimet.
* Fanficceket tölteni az oldalra.
* Fejleszteni a Devil May Cry-os oldalt. (folyamatban)
* Létrehozni egy új videojátékos portált (terv).
* Venni egy másik telefont.
* Kijutni Londonba.
* Venni egy sarokasztalt.
* Végigjátszani kimaradt játékokat. (folyamatban)
* Megnézni néhány filmet. (folyamatban)
* Saját mozimaratont tartani.
* Megnézni a James Bond filmeket.
* Fejleszteni az angol és japán nyelvtudásomat.
* Megcsináltatni a tetoválásomat. (tervezés alatt)
* Visszafesteni a hajamat vörösre.
 

 

 
TESTVÉROLDALAK

Ide azokat az oldalakat teszem ki, ami más oldalaimmal foglalkozik.

   

 
Cserék

Csere feltételek | Szabályzat

    

    

         

 

A hely korlátlan, jelentkezetek bátran. Nem határozom meg a sorrendet, csere sorrendben kerül ki mindenki.


 
Egy hónapja volt friss
 
 
 
Chat
Beszélgethettek velem. NE itt reklámoz, csak amennyiben én kértem a cserét.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Olvasók
Indulás: 2015-12-19
 
ccstéma
CSS Codes
 
Frissek
Friss bejegyzések
2017.01.27. 19:42
2017.01.09. 20:41
2017.01.08. 20:34
2016.12.31. 20:21
2016.12.30. 09:54
2016.12.24. 16:15
2016.12.19. 12:43
2016.12.09. 07:28
2016.12.02. 18:05
2016.11.30. 19:21
2016.11.27. 14:56
2016.11.24. 20:19
2016.11.17. 11:32
2016.11.16. 10:48
2016.11.15. 07:59
2016.11.14. 08:54
2016.11.13. 19:34
2016.11.12. 17:07
2016.11.11. 17:23
2016.11.10. 19:38
Friss hozzászólások
 
Szavazás I
Milyen idő közönként jössz fel az oldalra?

Minden nap
Két naponta
Hetente egyszer
Most vagyok itt először
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás II
Milyen könyveket szeretsz olvasni

Horror
Fantasy
Romantikus
Sci-fi
Orvosi krimi
Thriller
Erotikus
Dráma
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazz III
Szereted-e a könyvek mozifilmes változatát?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Amanda Reedland

AMANDA REEDLAND

Születési név: Amanda Rachel Reedland
Születési idő: 1983. február 10.
Születési hely: London, Anglia, UK
Nemzetiség: angol
Csillagjegy: Vízöntő
Kor: 17
Faj: ember
Nem: nő
Állapot: él
Foglalkozás: tanuló, felszolgáló
 
Magasság: 160 cm
Súly: 54 kg
Hajszín: Barna
Szemszín: Barna
Vércsoport: 0
 
CSALÁD
Szülők: 
- Sacha Reedland (édesapa)
- Brigitte Nolande (édesanya, elhunyt)
Testvér: Cecile Reedland (húg)
Lakóhely: London, Anglia
Amanda Rachel Reedland A vámpír csókja című romantikus-tinihorror regényemben, melynek női főszereplője. A történetben egy tizenhét éves gimnazista. Alex Keller megvédi Aaron Bronse-tól, aki egykor Alex családját megölte és vámpírrá változtatta, de Aaron rá is vadászik.
 
A szereplő megalkotása és az alapelgondolás
 
Az eredeti tervek
 
Az eredeti tervek között a karaktert Alex Keller és Aaron Bronse-szal együtt 2003-ban alkottam meg, mint a két srác prédája. Neve akkor is ez volt. Keresztnevét az X-Men rajzfilmsorozatból az egyik mutáns karakter után választottam, a Reedlandet kitaláltam. Az Amanda latin eredetű, jelentése szeretetre méltó. Életkora ekkor tizenhat. Részben magamról alkottam meg. A haja hosszú és barna színű, frufruja arcáig ér.
 
Újratervezés
 
2010-től, az újratervezéskor kapta a második keresztnevét, a Rachelt. Lett családi háttere, személyisége. Alex Keller barátja és szerelme, míg Aaron Bronse-nak prédája lett. Kapott szülőket, bár a történet kezdete előtt édesanyja autóbalesetben meghalt. Lett egy lánytestvére, egy húg. Kapott egy csalfa exet, jó barátokat, tulajdonságokat és hobbit, mint a könyvolvasás vagy a videojátékozás. Egy kedves lánynak lett tervezve. A történet kezdetekor megölik két barátját, ami amit kissé a mélybe zuhant, de Alex megjelenésével újra megnyílt. Alex Keller meggyilkolt mennyasszonya, Sophie Laurens Amandában született újjá, így úgy terveztem a két lányt, hogy részben hasonlítsanak egymásra, mint kinézetre, a születésnapjuk is egy napon van. Amanda öltözéke a történet alatt mindenféle. Az iskolába ünnepélyit hord. Később farmer nadrágot, pólókat, csizmát vagy edzőcipőt. A szalagavató bálra ünnepélyit magas sarkúval. Haja vagy leengedve, összekötve, befonva, vagy félig kontyba kötve. 
 
A szereplő ismertetése
 
Múltja
 
Amanda Rachel Reedland 1983. február 10-én született Londonban Sacha Reedland ügyvéd és Bridget Nolande elsőszülött lányaként. Húga, a két évvel fiatalabb Cecile. Anyja 1997 októberében halt meg autóbalesetben.
 
1998 novemberében, tizenöt évesen ismerkedett meg, később már egy pár lettek az iskola egyik futball csapat kapitányával, Matthew McWillis-szel. Kapcsolatuk 2000 január első napján ért véget, miután McWillis részegen bevallotta, hogy kapcsolatuk alatt többször megcsalta az iskola egyik ribancával, Suzanne Collins-szal, emiatt szakított vele. 2000 novemberében, amikor a srác Manchesterből visszajött Londonba, szakított Collins-szal, s a megbocsátásáért esedezett, de nem adott újabb esélyt, tudván, hogy újra meg fogja tenni.
 
1989 szeptemberében kezdte meg az általános első osztályt. Azután lett jó barátnője Jenna Whitmannek, akivel a gimi harmadik osztályáig együtt tanult. 1997 szeptemberétől lett jó barátja többek között Samantha Morgan, Charlie Forbes és Chuck Hewitt, akikkel kilencedik osztály óta jó barátok.
 
2000. június 4-e éjjelén Fred Winstler városon kívül található éttermében dolgozott Jenna Whitmannel. Ők ketten zártak. Jennáért jött a párja, Steve Gordon, aki szerint öreg Volkwagenne leállt volna alatta, ha elindul vele haza, így kihívták az autómentőket, s vártak rájuk. Csak hogy helyettük Vadászok érkeztek, akik megölték barátait, s vele is végeznek, ha nem érkezik időben és menti meg Alex Keller.
 
Kapcsolatai és személyisége
 
Amanda 160 cm magas, 54 kg, vékony alkatú. Hosszú barna haja és szeme van. Haja a háta közepéig ér, de frufruja a szeme aljáig. Kedves, jószívű lány, de ha feldühítik, mint Suzanne Collins, azt megveri.
 
Jó barátságot ápolt, szinte nővéreinek tekintette Jenna Whitmant és Samantha Morgant, csakhogy előbbit 2000 júniusában Vadászok ölték meg párjával, Steve Gordonnal együtt. Emellett Charlie Forbes-ra bátyjaként tekint. Suzanne Collins azóta ellensége, hogy Matthew McWillis megcsalta vele. Édesapjával mindig jó kapcsolata volt a viták ellenére. Alex Kellerrel eleinte jó barátok, ha veszekedések akadtak, de ennek ellenére egymásba szerettek. Amanda száztizenhat évvel fiatalabb Alex-nél.
 
Képességei és készségei
 
Amanda a középiskolában megtanult verekedni, fekete öves karatésnek képeztette ki magát, ezzel a gyengébb Vadászokat könnyen le tudta verni. Az Amy Jones-tól kapott tőrrel, lőfegyverrel és fokhagyma spray-vel képes megvédeni magát, s harcolni ellenük.
 
Járművei
 
Az első fejezetben Amandának még az édesanyja apukájától megmaradt régi autója volt, de az már Steve Gordon szerint a roncstelepre való volt. A második fejezettől az édesapjától kapott Forddal megy iskolába, vagy bárhova. Ezt az autót Alex Keller is szokta vezetni, amikor vele megy valahova.
 
Kategóriák
 
* J. G. Anthony karakter * A vámpír csókja karakter* 2003-ban kitalált karakter* 1983-ban született karakter* Főszereplők* Természetfeletti erővel rendelkező karakterek* Természetfeletti gyorsassággal rendelkező karakterek* Élő emberről alkotott karakter* Teleportálni képesek* Kitalált vámpírok* Kitalált halhatatlanok* Kitalált élőholtak* Kitalált félvérek* Kevert felmenőkkel rendelkezők* Kitalált angolok* Kitalált pincérek/pincérnők* Horror irodalom karakter* Fantasy irodalom karakter* Romantikus irodalom karakter
 
 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!