ccs
CSS Codes
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

 

J. G. Anthony
Születési nevem Antal Gabriella
Születési idő 1991. november 30.
Születési hely Cegléd, Magyarország
Nemzetiség magyar
   
Foglalkozás
* boltos (szakma, 2008-2014)
* gyári munkás (jelenleg, 2014-től)
* író hobbi szinten (kis korom óta)
* honlap szerkesztő (2006-tól, hobbi szinten)
Aktív évek
* boltos (2008-2014)
* gyári munkás (2014-től)
   
Írói neve
J. G. Anthony (Judith Gabriella Anthony)
Egyéb nevek Kishi, Devilcsaj
Műfaj Urban Fantasy, Akció-kaland, Horror, Romantika, Thriller, Dráma, túlélőkaland
Behatás
* Takahasi Rumiko
* Hideaki Kamija
* Nightwish
* Torijama Akira
* Stephanie Meyer
* Stephen King
* J. R. Ward
   
www.jganthony.gportal.hu
   
Antal Gabriella vagyok, magyar amatőr író, honlapszerkesztő és fordító. Több műfajban tervezek regényeket írni. Ilyen például az urban fantasy, a kaland, a thriller és az akció.
 
Gyermekkorom
 
Antal Gabriella néven születtem 1991. november 30-án, Cegléden, négy gyermek közül harmadikként. Van egy nővérem, egy bátyám és egy húgom. Tiszakécskén élek.
 
Általános iskolás éveim alatt ért támadások miatt lettem zárkózott és csendes, de mindezek ellenére kedves és jószívű lány vagyok. Ezeken a nehéz időszakokon az segített át, hogy írni kezdtem, amikre az animék, a fantasy és a horror műfaj és videojátékok inspiráltak. Éppen ezért játszottam ezekkel vagy néztem. Hat éves koromban láttam először horror filmet, még pedig az Elijah Wood, Josh Hartnett és Jordana Brewster főszereplésével készült Faculty - Az inváziumot. A pop zenéről rock zenére váltottam, melyek szintén ihletett adtak.
 
2006-ban elvégeztem az általános iskolát és kereskedelmi szakmát végeztem, amiben mindössze három hónapot dolgoztam, utána alkalmi munkákat végeztem, míg nem 2014 óta gyári munkásként dolgozok. Az írásról nem mondtam le.
 
 == Magánéletem == 
 
2015 szeptemberében keresztanya és nagynéni lettem.
 
Zárkózott természetem ellenére volt párkapcsolatom, gyermekem nem született.
 
Egy kedves, mosolygós, de érzékeny és visszahúzódó lány vagyok, aki nehezen nyílik meg. Ahogy viszonyulnak hozzám, úgy teszek én is.

 

 

THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!